/* Stonly Widget */ /* Stonly Widget END */

Support

Mijn account verwijderen

Hoe verwijder ik mijn account?

Log in op je MyPeopledoc-account en:

  • Ga naar de pagina Instellingen en zoek het onderdeel 'Je account verwijderen'.
  • Klik op ‘Ik wil mijn account verwijderen’
  • Lees aandachtig en accepteer de gevolgen van uw verzoek tot verwijdering
  • Voer je wachtwoord in ter bevestiging

 

Wat gebeurt er als ik de verwijdering van mijn account heb aangevraagd?

Nadat je je verzoek om je account te verwijderen hebt bevestigd:

  • Tijdens de eerste 30 dagen kan je werkgever je nog steeds elektronische documenten sturen op MyPeopleDoc. Deze opzegtermijn is nodig om te voorkomen dat sommige documenten verloren gaan. Je hebt dan nog steeds toegang tot je account en kunt het gewoon gebruiken.
  • Na 30 dagen kan je werkgever je geen elektronische documenten meer sturen op MyPeopleDoc. Je hebt dan 10 dagen de tijd om een kopie van de documenten in je kluis te maken.
  • Na 40 dagen worden je account, alle persoonlijke informatie en alle documenten in je kluis permanent verwijderd en zijn dan niet meer toegankelijk.

Zodra u verzoekt uw account te verwijderen, kunt u niet meer terug.

 

Wat moet ik doen voordat ik mijn account laat verwijderen?

Voordat je de verwijdering van je account aanvraagt, raden we je sterk aan de documenten die zich momenteel in je kluis bevinden te downloaden en op te slaan.

 

Welke informatie wordt door mijn werkgever of derden bewaard nadat mijn MyPeopledoc-account is verwijderd?

In overeenstemming met de wet kan je werkgever de volgende informatie over jou bewaren :

  • Kopieën van je loonstroken
  • Informatie met betrekking tot je medewerkersstatus: achternaam, voornaam, postadres, geboortedatum, etc....
 
Mogelijk gemaakt door Zendesk