Activeringscode is niet geldig

Uw activeringscode is uniek (is uw eigen code), kan slechts eenmaal worden gebruikt tijdens de activering van uw e-vault en is een beperkte tijd geldig.

Het is mogelijk dat u een foutmelding krijgt tijdens het e-vault activeringsproces.

Deze foutmelding geeft aan dat de tijd voor het activeren van je elektronische kluis is verstreken. Een activeringscode is namelijk 30 dagen geldig voor e-mailcodes en een vooraf vastgestelde vervaldatum voor postcodes.

U kunt dus een nieuwe code aanvragen door te klikken op " Verkrijg een nieuwe code door te klikken op deze link "

Klik hier voor meer informatie over het ontvangen van een nieuwe activeringscode.

Deze foutmelding geeft aan dat uw activeringscode niet gebruikt kan worden omdat uw werkgever u niet in aanmerking heeft laten komen om een e-vault aan te maken, of, de activeringscode is al gebruikt, de e-vault is al geactiveerd, deze code is dus niet meer bruikbaar.

Klik dan op « Heb je een account ? LOG IN » om verbinding te maken met je elektronische kluis met je gekoppelde e-mailadres en wachtwoord.