/* Stonly Widget */ /* Stonly Widget END */

Support

Labels

Volg deze stappen om een label toe te voegen aan uw documenten:

1. Selecteer één of meerdere documenten van de “Documenten”-sectie
2. Klik op “Organiseren”

3. Kies de labels die u wilt toevoegen aan uw document(en).
4. Klik op “Valideren”

Let op! Wees voorzichtig wanneer uw documenten sorteert met labels. Labels stapelen zich op: Als u één label selecteert, en vervolgens een tweede, worden beide labels gebruikt.

Klik op “Labels aanpassen” (1) om bestaande labels aan te passen (2) en nieuwe toe te voegen (3).