Ik heb gevraagd om een wachtwoord reset, maar ik ontvang geen e-mails.

Het niet ontvangen van de e-mail voor het resetten van het wachtwoord kan verschillende oorzaken hebben:

1. De ontvangsttijd van deze kan soms enkele minuten duren.

2. Uw e-mail is geblokkeerd door onze dienstverlener die verantwoordelijk is voor het verzenden van e-mail. Als dit het geval is, zorgen wij ervoor dat uw e-mailadres wordt gedeblokkeerd en sturen wij u daarna een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

3. Het kan zijn dat je bij de registratie een verkeerd e-mailadres hebt ingevoerd. Als dit het geval is, raden we je aan dit artikel "Comment accéder à mon espace personnel après avoir enregistré une messagerie erronée ?" te lezen.

4. Je hebt het verzoek om opnieuw in te stellen gedaan en daarbij een verkeerd e-mailadres opgegeven. Als u een persoonlijke en professionele mailbox hebt, verzoeken wij u om met elk van de e-mailadressen een verzoek in te dienen om na te gaan welke van deze twee u de reset e-mail zult ontvangen.